Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 • Artikel 1. Algemeen.
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door mij geleverd zijn. Veel van de producten in deze webshop vertonen normale gebruikerssporen of kleine schades door leeftijd en/of anders en staan vermeld bij een product.
  Ik ben echter niet aansprakelijk voor schade aan het product, anders dan vermeld,  of zogenaamde gevolgschade.

 

 • Artikel 2. Levertijd.
  Artikelen worden na bijschrijving van de betaling verstuurd op Maandag of Donderdag met PostNL of Kiala. Overschrijding van de opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.

 

 • Artikel 3. Prijzen.
  Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum.

 

 • Artikel 4. Verzending.
  De artikelen die verzonden kunnen worden als briefpost zal ik via mailcorrespondentie verrekenen.  Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste verzendkosten, kunt u altijd vooraf een mailtje sturen. Er wordt standaard € 6,95 verzendkosten per product berekend (uitgezonderd briefpost). € 6,95 is een basispakket tot 10 kg in Nederland en niet verzekerd. Bij verzending via Kiala zijn de verzendkosten € 3,95
  Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan en/of vermissing van de producten tijdens het transport met PostN of Kiala. Bij breekbare bestellingen kunt u kiezen om uw bestelling aangetekend te laten versturen, dit kost € 8,60 tot 10 kg. Uw pakket is dan verzekerd tot € 500,-. Of € 14,90 tot 20 kg. Pakket verzekerd tot € 500, stuur ons hiervoor na bestelling een email naar info@jeugdsentiment.com, ik neem dan contact met u op.
  Wij pakken uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in!

 

 • Artikel 5. Betaling.
  Indien de betaling niet binnen 10 dagen is ontvangen zal de bestelling worden geannuleerd en wordt het product opnieuw worden aangeboden in onze webshop. Opsparen van artikelen is mogelijk, dit kunt u aangeven bij de bestelnotities , wel moeten artikelen die opgespaard worden 10 dagen nadat de bestelling is geplaatst inclusief verzendkosten vooraf worden betaald, wij kunnen de artikelen 60 dagen voor u bewaren.  Ophalen op afspraak is mogelijk.